Carrick blijft hopen op titel met Manchester United

27 december 2014, 23:16

Manchester United heeft na achttien van de 38 speelrondes in de Engelse Premier League een achterstand van tien punten op koploper Chelsea, maar middenvelder Michael Carrick geeft desondanks de strijd om het kampioenschap nog niet op.

"De tekenen van de laatste weken zijn goed", zegt Carrick op de officiële website van Manchester United, doelend op het feit dat zijn club in de laatste acht wedstrijden maar liefst 22 punten pakte. "We waren teleurgesteld dat we vorige week niet konden winnen van Aston Villa, maar we hebben Newcastle verslagen en nu volgen er twee lastige uitwedstrijden. Deze zijn een goede test voor ons om te kijken hoe ver we zijn." De ploeg van Louis van Gaal gaat zondag op bezoek bij Tottenham Hotspur en speelt op 1 januari uit tegen Stoke City.

"We blijven omhoog kijken en proberen Manchester City en Chelsea in te halen", vervolgt Carrick. "We zijn niet tevreden met een derde plaats. Natuurlijk is het beter dan waar we stonden en boeken we progressie, maar we willen meer."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen