Gattuso en OFI Kreta gaan nu wél uit elkaar

30 december 2015, 16:19

Gennaro Gattuso heeft voor de tweede keer zijn ontslag ingediend als trainer van OFI Kreta. De Italiaanse oud-voetballer trok de deur eind oktober al eens achter zich dicht bij de Griekse club, maar kwam destijds dankzij de steun van de fans terug op zijn besluit. Ditmaal lijken de wegen van de Italiaan en de club definitief te scheiden.

In een statement liet Gattuso weten dat hij er de brui aan geeft op Kreta. "Het besluit is door een serie van incidenten tot stand gekomen. Op maandag, na de kerstonderbreking, verscheen er een aantal spelers niet op het trainingsveld. Andere spelers hebben gezegd dat ze dezelfde intentie hebben, als ze hun salaris niet krijgen. Deze situatie maakt het, in combinatie met een transferverbod in januari, het risico op een puntenstraf en de financiële omstandigheden, onmogelijk om door te gaan."

Gattuso is inmiddels alweer teruggekeerd naar Italië. De coach, die eerder aan het roer stond bij het Zwitserse FC Sion en Palermo, heeft aangegeven dat hij de situatie betreurt voor de fans van OFI Kreta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen