El Shaarawy maakt indruk tegen Real: "Geeft vertrouwen"

31 december 2015, 09:52

Stephan El Shaarawy maakte twee seizoen geleden furore in het shirt van AC Milan, waar hij destijds zijn doorbraak in het internationale topvoetbal beleefde. Sindsdien stagneerde de ontwikkeling van de flankspeler flink, mede door fysiek malheur. Dinsdagavond deed hij weer eens van zich spreken, in het oefenduel met Real Madrid. Hij maakte twee doelpunten in de met 2-4 gewonnen wedstrijd in Dubai.

"Een wedstrijd als deze geeft mij veel vertrouwen", sprak de Italiaanse international na de verrassende oefenzege van Milan op de Champions League-winnaar. "Doelpunten zijn belangrijk voor een aanvaller, dus ik ben blij dat ik twee keer gescoord heb tegen Real Madrid. Voor het team is het ook belangrijk. Het is een bevestiging dat we goed bezig zijn, wat we ook tegen AS Roma (0-0) en Napoli (2-0 winst) hebben laten zien."

Het is zaak om dit niet te laten stoppen, geeft El Shaarawy aan. "Het is een mooie bevestiging, maar we moeten op deze manier doorgaan. We willen de competitie goed beginnen in 2015", zegt de vleugelaanvaller, die zich goed voelt bij de Rossoneri. "Ik blijf hier en wil het hier goed doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen