Tevez vindt het na medio 2016 mooi geweest bij Juventus

31 december 2015, 18:37

Nog anderhalf jaar kan Juventus genieten van Carlos Tevez, daarna vliegt de Argentijn weer uit. Zijn tot de zomer van 2016 lopende contract bij de Italiaanse landskampioen gaat hij niet verlengen, zo laat Tevez weten in een interview met de Argentijnse krant Olé.

De leiding van Juventus wil het contract van Tevez graag openbreken en met twee jaar verlengen, maar dat ziet de aanvaller niet zitten. Hij heeft het uitstekend naar zijn zin in Turijn, maar vindt het over anderhalf jaar mooi geweest. "Ik heb het bestuur verteld dat ik mijn contract wil uitdienen, maar dat ik niet bij ga tekenen. Zo denk ik er momenteel over", aldus de 30-jarige aanvaller, 66-voudig international van Argentinië.

Sinds zijn komst naar Juventus, anderhalf jaar geleden, scoorde Tevez 29 keer in 49 competitieduels. Mogelijk keert de oud-speler van onder meer West Ham United, Manchester United en Manchester City in de zomer van 2016 terug naar zijn oude liefde Boca Juniors. "Dat idee spreekt me best aan", geeft hij toe.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen