Booy laat keepers knokken: "We beginnen opnieuw"

31 december 2015, 19:22

In aanloop naar de tweede seizoenshelft mogen Erik Cummins en Mickey van der Hart uitmaken wie eerste keeper van Go Ahead Eagles wordt. Foeke Booy, de hoofdtrainer van de ploeg uit Deventer, laat in Voetbal International weten dat de strijd om de plek onder de lat wat hem betreft volledig open ligt.

De 26-jarige Cummins begon het seizoen als eerste keeper en had een basisplaats in de eerste tien competitiewedstrijden, daarna kreeg Van der Hart zijn kans. In 2015 beginnen beide keepers weer op nul, zegt Booy. "Eric Cummins is de competitie gestart, maar toen hij geblesseerd raakte, heeft Mickey van der Hart het uitstekend gedaan. We beginnen opnieuw en beide heren moeten de strijd weer met elkaar aan."

Met Maurits Schmitz (21) haalde Go Ahead Eagles voor de tweede seizoenshelft een nieuwe derde keeper binnen. Booy is blij met de komst van de jonge doelman, die overkomt van Ajax. "Hij heeft bij Ajax een goede opleiding gehad en zorgt ervoor dat het gat achter onze twee goede keepers wordt gedicht."

Go Ahead Eagles staat halverwege de competitie op de zestiende plaats in de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen