Kraay haalt Koç naar DOVO: "Ik ken de club niet"

31 december 2015, 20:11

Na een mislukt avontuur bij het Turkse Sanliurfaspor keert Serhat Koç terug op de Nederlandse velden. De 24-jarige aanvaller gaat aan de slag bij DOVO, de ploeg van coach Hans Kraay jr. Koç stond eerder onder contract bij onder meer FC Eindhoven, FC Groningen, SC Cambuur en Helmond Sport.

Koç erkent op de website van zijn nieuwe club dat hij vroeger nooit echt gedroomd heeft van een dienstverband bij DOVO. "Ik ken de club DOVO zelf niet. Alleen van naam komen ze me bekend voor", geeft de Brabander toe. Zijn doel voor de komende maanden bij de club uit Veenendaal is duidelijk: "Ik wil met DOVO promoveren naar de Topklasse en hoop daar met veel doelpunten een steentje aan bij te kunnen dragen."

In het seizoen 2008/2009 scoorde Koç achttien keer voor FC Eindhoven in de Jupiler League. Ook in de seizoen 2011/2012, 2012/2013 en 2013/2014 maakte hij minimaal tien goals in deze competitie.

Overigens is Koç mogelijk niet de enige voormalig profvoetballer die na de winter voor DOVO uitkomt. Bart van Brakel, oud-speler van onder meer NEC, FC Eindhoven en FC Oss, is op proef bij de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen