Ten Rouwelaar: "Denk dat Maaskant ons verder kan helpen"

2 januari 2015, 17:48

Aanvoerder Jelle ten Rouwelaar is blij met de terugkeer van Robert Maaskant als coach van NAC Breda. De 45-jarige oefenmeester uit Schiedam werd vrijdag aangesteld als nieuwe eindverantwoordelijke in het Rat Verlegh Stadion, waardoor Eric Hellemons een stapje terugdoet en assistent wordt van Maaskant.

Maaskant was van 2008 tot 2010 ook al trainer van NAC. Ten Rouwelaar kent hem nog van die periode. "Hij heeft genoeg ervaring met het trainerschap, in verschillende competities gewerkt de laatste jaren, ook bij grote clubs gewerkt. Dus ik denk dat hij ons wel verder kan helpen", zegt Ten Rouwelaar tegen de NOS. Maaskant werkte in de afgelopen jaren bij onder meer Wisla Krakow en Dinamo Minsk.

Bij NAC wacht hem een zware taak. De Bredase club ging de winterstop in als nummer zeventien van de ranglijst. Ten Rouwelaar: "Wij blaken niet van het zelfvertrouwen, hij is wel iemand die dat uitstraalt. Als je ons dat al mee kan geven, dan gaat het al de goede kant op."

Ten Rouwelaar vindt wel dat NAC nog versterkingen moet halen. Daar pleit hij al langer voor. "Van de zomer heb ik dat ook al aangegeven, dat ik toen vond dat de selectie te krap was. Gelukkig vinden ze dat nu ook en vindt Maaskant dat ook. Dus ze zijn er mee bezig, laten we hopen dat er nog wat bij kan komen, dan moet het goed gaan komen. Het is wel een fijn gevoel dat je weet dat de club er alles aan doet om ons in de Eredivisie te houden. Nu is het aan ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen