Coach Yeovil Town: "Geen selfies met Wayne Rooney"

4 januari 2015, 09:13

Yeovil Town staat in de FA Cup voor een uitdaging van formaat. De League One-club mag het zondagmiddag opnemen tegen Manchester United. Manager Gary Johnson hoopt op een stunt en om dit te realiseren wil hij dat zijn ploeg niet te veel respect toont voor de topclub. Hij heeft zijn spelers daarom gewaarschuwd om geen 'selfies' te maken met de sterren van United.

"Ik wil niet dat de jongens zichzelf op de foto zetten met Wayne Rooney", stelt Johnson voorafgaand aan de wedstrijd tegen Manchester Evening News. "We gaan de strijd aan en proberen een van de beste teams ter wereld een halt toe te roepen. Er zullen geen selfies gemaakt worden als ik in de buurt ben", verzekert de coach, die de afgelopen drie wedstrijden verloor met Yeovil Town.

In plaats van een loodzware opgave, ziet Johnson de clash met United als een kans. "Het is een wedstrijd op zich, die sommige jongens niet nog een keer zullen spelen. Ik weet zeker dat ze zullen denken: 'zou ik de schoenen van Rooney mogen hebben?'. Maar we moeten ervoor zorgen dat de focus op de wedstrijd ligt. Na het laatste fluitsignaal is het allemaal prima, maar daarvoor absoluut niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen