Van Aanholt matchwinner, eerste succes voor Pardew

4 januari 2015, 15:55

Patrick van Aanholt heeft zich zondagmiddag laten gelden in de FA Cup. De linksachter van Sunderland maakte het enige doelpunt in de wedstrijd tegen Leeds United, die met 1-0 gewonnen ging. De Nederlandse linksachter kroonde zich na ruim een half uur spelen tot matchwinner in het Stadium of Light. Dankzij de zege heeft Sunderland de vierde ronde van de FA Cup bereikt.

Crystal Palace wist zich ook te plaatsen voor ronde vier van het prestigieuze bekertoernooi in Engeland. Het won de eerste wedstrijd onder de nieuwe manager Alan Pardew eenvoudig met 0-4 van Dover Athletic FC. Deze week werd de van Newcastle United overgekomen Pardew gepresenteerd als opvolger van de ontslagen Neil Warnock. Scott Dann (tweemaal), Dwight Galye en Kevin Doyle verzorgden de treffers van Palace.

Queens Park Rangers blameerde zich op het eigen Loftus Road tegen Sheffield United. De ploeg van manager Harry Redknapp ging met 0-3 ten onder tegen de nummer zes van de League One. Mark McNulty en Jamal Campbell-Ryce (tweemaal) hadden met een doelpunt een belangrijk aandeel in de bekerstunt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen