Inzaghi hoopt dat De Jong blijft; Van Ginkel komt eraan

5 januari 2015, 15:42

AC Milan-trainer Filippo Inzaghi heeft op zijn perspraatje in aanloop naar het Serie A-duel met Sassuolo van komende dinsdag herhaald dat hij hoopt dat Nigel de Jong zijn verbintenis bij de Rossoneri zal verlengen. De coach heeft tenslotte aangekondigd dat Marco van Ginkel op de weg terug is van zijn blessure.

Milan is al een tijdje in gesprek met het management van De Jong, maar er is nog steeds geen witte rook te zien in de modestad. "Ik hoop dat ik hem aan het einde van het seizoen niet verlies. Ik hoop en denk dat beide partijen elkaar zullen vinden in een nieuwe overeenkomst", sprak Inzaghi over de Nederlandse middenvelder.

Van Ginkel raakte midden december geblesseerd aan zijn enkel, na een charge van ploeggenoot Sulley Muntari op de training. "Het duurt nog een paar dagen voordat hij terugkomt", geeft Inzaghi aan. "Als hij er weer is, hebben we veel spelers tot onze beschikking. Het is aan hem om het ons zo moeilijk mogelijk te maken. Bij Milan heeft niemand een garantie op een basisplaats. Ik heb veel respect voor Van Ginkel", aldus Pippo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen