NAC Breda klopt bij PSV aan voor verdediger Koch

5 januari 2015, 15:54

NAC Breda is in de zoektocht naar defensieve versterking uitgekomen bij Menno Koch. De club heeft zich reeds bij PSV gemeld voor de twintigjarige verdediger, die ook kan bijtekenen in Eindhoven. Dat meldt Voetbal International.

De Bredanaars zien Koch graag in hun geel-zwarte shirt spelen, maar ondertussen heeft PSV de jongeling een aanbieding voor een nieuw driejarig contract gedaan. "Er is voldoende draagvlak voor Menno binnen PSV, van de staf tot de directie, maar iedereen is het er over eens dat hij op het hoogste niveau moet spelen", stelt Mustapha Nakhli, de zaakwaarnemer van de verdediger. "NAC is een prima optie, wat ons betreft", voegt hij toe.

Koch maakte onlangs zijn debuut voor PSV, na daar zeer lang op gewacht te hebben. Een huurconstructie lijkt geschikt te zijn voor alle partijen, maar de Eindhovense club stelt dat NAC hem een garantie op speeltijd moet bieden. Voordat er met NAC gesproken zal worden, zullen Koch en zijn management eerst om de tafel gaan met PSV. "Dat is de beste volgorde", zegt Nakhli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen