Vrouw reist 7.400 kilometer voor afgelaste wedstrijd

5 januari 2015, 22:05

Een treurig verhaal uit Engeland, waar een verstokte supporter van Oldham Athletic dit weekend voor een dichte deur kwam te staan. De vrouw, Ashley Oldham, had vanaf haar woning in het Amerikaanse Texas een reis van zo'n 7.400 kilometer afgelegd om de League One-wedstrijd van haar favoriete club tegen Rochdale bij te wonen. Bij aankomst kwam de vrouw erachter dat de wedstrijd was afgelast.

Het duel tussen Oldham Athletic en Rochdale was afgelast en verplaatst naar een andere datum omdat Rochdale op de geplande datum, zaterdag 3 januari, verplichtingen had in de FA Cup. Deze mutatie had het nieuws in Texas niet gehaald en dus dacht mevrouw Oldham dat er gewoon gevoetbald zou worden. Het zou de eerste keer worden dat ze een wedstrijd van haar favoriete club, waarmee ze haar naamt deelt, zou bijwonen, maar bij aankomst trof ze een leeg stadion. "Waar is iedereen?", vroeg ze zich op Twitter af.

Of de vrouw genoeg tijd heeft om in Engeland te blijven tot de volgende wedstrijd van Oldham Athletic, is niet bekend. De ploeg speelt zaterdag, 10 januari, in eigen stadion tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd tegen Rochdale, die de Texaanse eigenlijk wilde bijwonen, staat nu gepland voor 20 januari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen