Weergaloze Anderson helpt Lazio aan fraaie zege

5 januari 2015, 22:43

Voor Lazio had het voetbaljaar 2015 niet veel beter kunnen beginnen. In de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar rekende de ploeg uit Rome overtuigend af met Sampdoria, een directe concurrent in de strijd om de bovenste plaatsen in de Serie A. De bezoekers uit Genoa kregen in het Stadio Olimpico met 3-0 klop.

De grote man bij Lazio tegen Sampdoria was Felipe Anderson. De pas 21-jarige Braziliaan werd in de zomer van 2013 voor een miljoenenbedrag weggeplukt bij Santos en vertoonde vorig seizoen trekjes van een miskoop, maar steekt momenteel in topvorm. In de laatste drie duels van 2014 was hij al goed voor drie doelpunten en twee assists en tegen Sampdoria trok hij die lijn moeiteloos door. Met een heerlijke pegel schoot hij de 2-0 binnen, bij de andere twee doelpunten van zijn ploeg verzorgde de aanvallende middenvelder de assist. Deze treffers kwamen op naam van Marco Parolo en Filip Djordjevic. Met name de goal van Parolo was bijzonder fraai, hij volleerde de bal hoog tegen de touwen.

Bij Lazio had Stefan de Vrij een basisplaats, hij speelde de hele wedstrijd. Door de zege staat de ploeg stevig op de derde plaats en neemt het afstand van Sampdoria, dat tot deze wedstrijd evenveel punten had.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen