Kazim-Richards: "Ben alleen transfervrij voor Feyenoord"

7 januari 2015, 10:34

Als het aan Colin Kazim-Richards ligt, dan speelt hij volgend seizoen ook in het shirt van Feyenoord. De 28-jarige Turk met Engelse roots wordt momenteel door de Rotterdamse club gehuurd van het Turkse Bursaspor, maar kan na het seizoen op transfervrije basis worden overgenomen.

"Ik ben alleen transfervrij voor Feyenoord", verduidelijkt Kazim-Richards in het Algemeen Dagblad. "Dat heeft de club afgedwongen toen ik afgelopen zomer werd gehuurd", geeft de spits aan. Met zeven doelpunten is hij tot dusver de clubtopscorer van Feyenoord. Hij houdt Mitchell Te Vrede, die in de beginfase van het seizoen meerdere malen het net wist te vinden, op de reservebank.

De Kuip voelt als zijn thuis aan, zegt Kazim-Richards. "Ik voel me hier geweldig en mijn vrouw, zoon en dochtertje ook. We willen blijven, dat is duidelijk. En met Feyenoord valt er nog veel te winnen", aldus de Turk, die een opvallende belofte doet. "Ik zit vol tatoeages, maar als ik hier een prijs pak, is er nog wel ergens plek op mijn lichaam voor een nieuwe tattoo van Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen