Luis Enrique: "Denk dat fans vertrouwen in ons hebben"

9 januari 2015, 12:19

FC Barcelona-coach Luis Enrique denkt dat de fans van de Spaanse topclub weer achter het elftal staan, na de 5-0 overwinning op Elche CF in de Copa del Rey van donderdagavond. Het was de afgelopen week zeer onrustig in Camp Nou, na de 1-0 nederlaag bij Real Sociedad, het ontslag van technisch directeur Andoni Zubizarreta, de situatie rond Lionel Messi en het bekrachtigen van het transferverbod.

"Ik denk dat de fans vertrouwen in ons hebben", zegt Enrique tegen Spaanse media. "Misschien ben ik naïef of luister ik teveel naar journalisten, maar als ik over straat loop, zie ik het optimisme. De houding van de spelers lijkt positief. Ik heb niet het idee dat de fans enig gebrek aan inzet en ambitie zien. De basis voor elke ploeg om succesvol te zijn, is steun van de fans aan de spelers en daarover ben ik tevreden. Ik hou ervan om mijn spelers aangemoedigd te zien worden."

Over het spel van Barcelona tegen Elche was Enrique logischerwijs tevreden. "We waren heel snel met het bereiken van de 'zestien' van de tegenstander", vervolgt de oefenmeester. "We waren heel geconcentreerd en volgens mij hebben we niets weggegeven. We hebben met een prijzenswaardige instelling gespeeld en daarmee veel succes bereikt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen