'Concrete buitenlandse belangstelling' voor De Leeuw

9 januari 2015, 14:03

Michael de Leeuw vertrekt deze winter mogelijk bij FC Groningen. De equipe uit de Martinistad meldt vrijdag via de officiële kanalen dat er 'concrete buitenlandse belangstelling' is voor de clubtopscorer. Om die reden blijft De Leeuw aan de kant in de oefenwedstrijd tegen AA Gent, die vanmiddag om 15.00 uur begint.

"Michael geeft aan dat hij er met z'n hoofd niet helemaal bij is en dan is het beter daar verstandig mee om te gaan", zegt coach Erwin van de Looi. "Het is voor niemand goed als een speler met zijn gedachten ergens anders is, terwijl je van je ploeg een bepaald strijdplan verwacht. De speler kan dan wellicht niet brengen wat van hem verwacht mag worden, is niet optimaal geconcentreerd. Het is jammer, maar het is nu eenmaal zo."

Van de Looi benadrukt dat een transfer van De Leeuw nog geen uitgemaakte zaak is. "We gaan zien hoe een en ander zich de komende dagen gaat ontwikkelen. Voor het geval De Leeuw tegen Ajax ook niet inzetbaar zou zijn, willen we natuurlijk wel een concreet 'plan B' uitproberen."

FC Groningen meldt niet welke buitenlandse partij interesse heeft in De Leeuw.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen