Gelijkspel voor FC Twente, Castaignos maakt rentree

10 januari 2015, 13:54

Voor het eerst sinds eind november heeft Luc Castaignos weer minuten gemaakt in het shirt van FC Twente. De aanvaller maakte zaterdag als invaller zijn rentree in een oefenwedstrijd tegen VV Katwijk.

Tegen de ploeg uit de hoofdklasser kwam Castaignos een kwartier voor tijd in de ploeg, als vervanger van Ryo Miyaichi. In zijn korte invalbeurt wist de spits niet te scoren, het oefenduel eindigde in 3-3. De Twentse goals werden gemaakt door Bilal Ould-Chikh, Felitciano Zschusschen en de teruggekeerde Tim Hölscher.

FC Twente hervat de competitie op zondag 18 januari met een uitwedstrijd tegen Feyenoord, de oude club van Castaignos. De spits liet eerder deze week via op de website van zijn club al weten dat hij er bij hoopt te zijn in de Rotterdamse Kuip. "Ik hoop dat ik dan klaar ben voor de wedstrijd tegen Feyenoord. In de periode rond de kerst heb ik veel voor mezelf getraind, je wilt ook geen achterstand hebben op de groep. Conditioneel sta ik er goed op, het is nu belangrijk weer in het ritme te komen en dan kan alleen door speelminuten te maken."

Castaignos stond de laatste weken van 2014 aan de kant na een operatie aan zijn oog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen