Maaskant: "Guyon is onze eerste keuze, de topprioriteit"

11 januari 2015, 11:16

NAC Breda heeft er veel voor over om Guyon Fernandez in te lijven. De oud-Feyenoorder, die vorig seizoen op huurbasis bij PEC Zwolle een prima indruk achterliet, heeft nog altijd geen nieuwe club gevonden. In Breda wordt hij als de gedroomde aanvaller gezien door de nieuwe coach Robert Maaskant.

Fernandez is momenteel op proef bij Championship-club Sheffield Wednesday, maar heeft NAC nog niet definitief afgewezen. "Pas als dat gebeurt, schakel ik over naar de andere opties op mijn lijst", sprak Maaskant tegen FOX Sports. De trainer beschouwt hem als een droomkandidaat. "Guyon is onze eerste keuze, de topprioriteit. Ik wil hem er heel graag bij hebben, omdat hij met zijn snelheid en doelgerichtheid voor gevaar achter de verdediging van de tegenstander kan zorgen."

Maaskant, die overigens benadrukt dat er nooit concrete interesse in Lars Veldwijk is geweest, wil NAC de tweede seizoenshelft laten spelen in een 4-1-4-1 systeem. Naast een spits is hij ook op zoek naar een centrale verdediger. Tenslotte denkt de club aan een rechtsback. "Het klopt dat ik wel eens geïnformeerd heb naar Ruben Ligeon (Ajax, red.) voor die plek. Maar eerst wil ik een spits", aldus Maaskant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen