Fraser: "De scheidsrechter floot een uitstekende wedstrijd"

12 januari 2015, 22:22

ADO Den Haag-coach Henk Fraser heeft met verbazing kennisgenomen van de berichten over mogelijke matchfixing rond de oefenwedstrijd van zijn elftal tegen de Albanese kampioen KF Skënderbeu Korçë. De KNVB heeft het 'verdachte duel' inmiddels in onderzoek, maar van Fraser hoeft men in Zeist geen bijzondere informatie te verwachten.

"Ik heb geen verdachte handelingen gezien. De scheidsrechter floot een uitstekende wedstrijd", zegt Fraser tegen de NOS. "In mijn optiek gaat het helemaal nergens over en dat ga ik ook aangeven."

ADO was donderdag in het Spaanse Estepona met 2-0 te sterk voor Skënderbeu Korçë, door twee goals in de laatste vijftien minuten. Fraser: "Je zou bijna zeggen dat het een Haags kwartiertje was, maar de doelpunten waren een logisch vervolg van de wedstrijd." Volgens een gokexpert was er enorm veel geld ingezet op de treffers van ADO.

De vriendschappelijke wedstrijd tegen Skënderbeu Korçë werd georganiseerd door een Nederlandse firma, laat Fraser weten. "Zij hebben weer partners die de wedstrijden en scheidsrechters verzorgen. Daar hebben ze een beter inzicht in, want wij zijn er maar vijf dagen. Dan speel je op donderdag en dan is het niet altijd even makkelijk om een tegenstander te vinden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen