Rasmus Elm mikt op rentree: "Hij traint voor zichzelf"

13 januari 2015, 08:48

Een paar maanden geleden kwam naar buiten dat Rasmus Elm wegens maagproblemen moest vrezen voor het einde van zijn loopbaan als professioneel voetballer. Begin januari werd het contract van de oud-speler van AZ bij CSKA Moskou ontbonden, waardoor hij zonder club zit. De 26-jarige Zweed heeft een rentree in het voetbal echter niet uit zijn hoofd gezet.

"Hij is voor zichzelf aan het trainen in Kalmar en is transfervrij", legt zijn broer Viktor uit in De Telegraaf. De oudere broer staat momenteel onder contract bij AZ, waar Rasmus in 2012 vertrok voor een avontuur in Rusland. Daar kwam er dus plotseling een einde zijn dienstverband, toen de maagklachten steeds erger werden. De Russische club stelde zelfs dat de middenvelder in levensgevaar kon komen als hij doorging met voetbal.

Viktor Elm benadrukt dat het niet zo ernstig als men dacht, al wil hij ook niet te veel kwijt over de situatie. "Wij hebben als familie afgesproken niet over de medische klachten naar buiten te treden. Het is bekend dat hij last heeft van een glutenintolerantie. Maar dat is niet de reden van de zijn huidige problematiek."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen