Cambuur-directeur: "Rosheuvel staat op het lijstje"

13 januari 2015, 13:56

SC Cambuur hoopt zich deze transferperiode te versterken met een vleugelaanvaller. Mikhail Rosheuvel van AZ wordt genoemd als mogelijke aanwinst en hoewel Cambuur-directeur Marcel Keizer bevestigt dat hij interesse heeft in de oud-speler van Heracles Almelo, benadrukt dat hij naar meerdere opties kijkt.

In gesprek met FOX Sports geeft Keizer toe dat zijn club met AZ in gesprek is. "Maar officieel is er nog niets. We hebben een lijstje met zes namen en daar staat Rosheuvel ook op. Cambuur is zeker geïnteresseerd, maar tot nu toe praten we alleen oriënterend over hem. Het is ook niet zo dat we een speler móeten halen. We zijn blij met de groep die we hebben, ik zou er alleen graag een vleugelaanvaller bij willen hebben", zegt hij.

Eerder deze maand gaf de AZ-leiding al aan dat Rosheuvel mag uitkijken naar een nieuwe club. "Mikhail is al een tijdje bij ons en we zien dat Raymond Gyasi zich uitstekend ontwikkelt op diezelfde positie. Met ook nog de andere concurrentie erbij, wordt het voor Rosheuvel lastig", zei technisch directeur Earnest Stewart.

De 24-jarige Rosheuvel scoorde dit seizoen één keer in negen competitiewedstrijden voor AZ.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen