Heracles vol vertrouwen voor tweede seizoenshelft

16 januari 2015, 15:42

Heracles Almelo heeft zin in de tweede helft van het seizoen. De ploeg van coach John Stegeman is met een goed gevoel teruggekeerd uit Spanje, waar een trainingskamp werd belegd. Heracles hervat de Eredivisie komende zondag met een thuiswedstrijd tegen Excelsior.

"Ik vind dat we er goed opstaan", zegt Stegeman op de clubwebsite. "Ik heb zin om weer te beginnen, de jongens staan ook te trappelen. De eerste finale is zondag tegen Excelsior en we zullen volle bak moeten geven. Excelsior is een goede ploeg, ze doen het prima dit seizoen. Die gaan het ons zeker moeilijk maken. Ik ben ervan overtuigd dat we een goed resultaat kunnen halen, we gaan vol voor de drie punten. Excelsior is een directe concurrent. Het is belangrijk om te winnen omdat je dan afstand neemt van de onderste plaatsen. We hopen ons zo snel mogelijk veilig te spelen en daarnaast stappen te maken op voetbalgebied."

Bryan Linssen heeft alle vertrouwen in het komende half jaar. "Ik heb na het trainingskamp het gevoel dat we onoverwinnelijk zijn", zegt de vleugelaanvaller tegen RTV Oost. Hij omschreef de eerste seizoenshelft als een achtbaan. "Ik weet bijna zeker dat we gaan winnen en dat is een lekker gevoel. Ik heb dan ook niet het gevoel dat ik weer een achtbaan instap, maar dat ik als winnaar uit de strijd kom."

Mark Engberink en Joey Pelupessy ontbreken bij Heracles tegen Excelsior. Jeroen Veldmate en Oussama Tannane zijn vanwege respectievelijk een bilblessure en ziekte twijfelgevallen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen