Puike prestatie Eindhoven: "Achterover zitten en genieten"

17 januari 2015, 12:49

FC Eindhoven boekte vrijdagavond een overtuigende en verdiende 3-0 zege op koploper NEC. De formatie van Jean-Paul de Jong staat daardoor nog steviger op de derde plaats in de Jupiler League. De coach is in de wolken met de prestatie van zijn ploeg en heeft genoten van het spel van zijn team.

De oud-speler zag dat de Nijmegenaren niets in te brengen hadden tegen zijn ploeg. "Vanaf minuut één hebben we de kansen gecreëerd. We waren fris en gretig", stelt hij tevreden vast op de clubsite. "Er zit veel kwaliteit bij NEC, ze zijn gevaarlijk met spelhervattingen. Dan is de 1-0 voorsprong fijn en kom je in een zetel. We maken de 2-0 bij een spelhervatting en dan weet je dat het goed zit. Dan ga je achterover zitten en stilletjes genieten."

Eindhoven staat nu één punt achter Roda JC, dat ook verloor, en zeven achter NEC. "We verplichten onszelf de lat voor volgende week weer hoog te leggen", is De Jong ambitieus. "Op dit moment gaan we genieten van de overwinning, want winnen van NEC is goed. We hebben in ieder geval een aanzet gemaakt om de competitie spannend te houden. We mogen trots zijn op deze uitslag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen