Ars spreekt van 'complete off-day' NEC: "Gewoon gefaald"

17 januari 2015, 13:28

NEC had zich ongetwijfeld wat anders voorgesteld van de eerste wedstrijd na de winteronderbreking. De koploper van de Jupiler League hoopte met een mooi resultaat te beginnen aan de tweede seizoenshelft, maar dat lukte allerminst. De ploeg ging op bezoek bij nummer drie FC Eindhoven kansloos met 3-0 onderuit. Aanvaller Sjoerd Ars is teleurgesteld.

NEC stond na veertien minuten al op achterstand. "We wisten dat dit een belangrijke wedstrijd zou zijn, maar als je dan zo begint. Het was niet op basis van pech. We hebben gewoon verdiend verloren en dat is ons dit seizoen nog niet overkomen. Aan de bal was het veel te traag, een complete off-day", concludeert de spits in gesprek met Omroep Gelderland.

Ars vindt dat de gehele ploeg schuldig is aan de zeperd. "We hebben vandaag als elftal gefaald. Het scheelt wel dat er wat afwezigen waren, maar de jongens die nu speelden, hebben het dit seizoen ook laten zien. We hebben gewoon gefaald als elftal. Het enige positieve is dat Roda dan ook heeft verloren, maar we moeten vooral naar onszelf blijven kijken. En dat was niet best vandaag", besluit hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen