ADO-goalie Hansen direct na afloop boos weg

18 januari 2015, 10:01

ADO Den Haag-doelman Martin Hansen had er na afloop van het thuisduel met SC Cambuur (2-2) flink de pest in. Na afloop van het laatste fluitsignaal pakte hij zijn spullen, stapte hij in zijn auto en reed hij richting zijn huis. Coach Henk Fraser vindt de actie van de Deen niet goed te praten, maar kan toch een beetje begrip opbrengen.

"Het lijkt mij duidelijk dat we als club, als organisatie en als trainer, daar wel even over gaan praten", zegt Fraser in gesprek met Haaglanden Voetbal. "Maar aan de andere kant, ik ben zeer zeker een mens van emoties op een moment dat we tegen teleurstellingen aanlopen en dat ik daar op zich best wel mee om kan gaan. Het is niet goed te praten, maar wij zijn ook maar mensen en we maken allemaal wel eens een keer een uitschietertje in het negatieve. En als je dit ziet als heel negatief, oké so be it."

Of Hansen disciplinair gestraft wordt, is nog niet duidelijk. "Dat weet ik niet en nogmaals ik heb in eerste instantie begrip, dat mensen in hun teleurstelling een verkeerde keuze maken, die maak ik zo vaak", aldus Fraser. "Maar goed, dat het niet kan en dat het niet hoort, is duidelijk. We zijn één team en één club met een gedachte, dan past dit niet, dat is duidelijk. Maar we moeten ook niet opeens gaan doen of dat deze actie past in het rijtje van de gewelddadigheden die er op dit moment gaande zijn in de wereld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen