De Jong spreekt van 'gouden punt' in Den Haag

18 januari 2015, 11:32

SC Cambuur kwam zaterdagavond tot twee keer toe terug van een achterstand, in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Bartholomew Ogbeche herstelde tweemaal het evenwicht namens de Leeuwarders en zorgde zodoende voor een 2-2 eindstand in de Residentiestad. Trainer Henk de Jong koestert het punt.

Hoewel Cambuur hoger genoteerd staat op de ranglijst, vindt De Jong het een prima resultaat. "Achteraf wel. Het was dik verdiend ook", zei de coach van Cambuur voor de camera van de NOS. Hij wist in het begin van het duel niet wat hij zag. "We hielpen Den Haag in een zetel. We startten belabberd, het leek helemaal nergens op. Dat zag ik niet aankomen, we trainen namelijk fantastisch. Dat mag niet meer gebeuren."

Toch namen De Jong en co een punt mee naar Leeuwarden. "We kregen twee mokerslagen te verwerken, maar als je dan zo blijft voetballen in de tweede helft, dan is de gelijkmaker wel verdiend", stelt de keuzeheer van Cambuur. "Ik ben hartstikke tevreden. Uit tegen ADO, dat is altijd lastig voor ons. Zij blijven op tien punten staan, NAC heeft verloren (4-1 bij PEC Zwolle, red.). Het is een gouden punt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen