Gretige Beerens wil hervatting Bundesliga halen

20 januari 2015, 17:36

Roy Beerens staat te trappelen om weer aan de slag te gaan bij Hertha BSC. De aanvaller (27) is herstellende van een enkelblessure en hoopt woensdag volledig met de groep mee te kunnen trainen.

Beerens, is de zomer overgekomen van AZ, trainde dinsdag nog voor zichzelf. Dat doet hij woensdagochtend ook, in de middag wil hij aansluiten bij de selectie. "Maar de artsen beslissen", benadrukt hij in Kicker.

Beerens liep zijn blessure op 17 december op, de verwachting was dat hij zo'n acht weken uit de roulatie zou zijn. De pijn is inmiddels verdwenen, volgens de clubartsen moet Beerens nu geduldig zijn. "Maar dat ben ik niet", geeft hij toe. "Ik zit vol met energie. En ik weet zeker dat het herstel bij mij sneller gaat dan verwacht werd."

Het doel van Beerens is helder: hij wil erbij zijn als Hertha op 1 februari de eerste Bundesliga-wedstrijd van 2015 speelt. "Dat duel, tegen Werder Bremen, is mijn doel", zegt de aanvaller, in de eerste seizoenshelft goed voor twee goals en één assist. In die eerste helft van het seizoen was hij een vaste waarde bij Hertha.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen