Liverpool en Chelsea in balans op Anfield Road

20 januari 2015, 22:46

De strijd om een plek in de finale van de League Cup tussen Liverpool en Chelsea wordt pas volgende week, op Stamford Bridge, beslist. De heenwedstrijd tussen beide teams eindigde dinsdag op Anfield Road in een 1-1 gelijkspel, waardoor het in de return nog alle kanten op kan.

Liverpool-Chelsea is de kraker van de halve finale van de Football League Cup, zoals het tweede bekertoernooi van Engeland officieel heet. De winnaar van de tweestrijd speelt in de finale hoogstwaarschijnlijk tegen Tottenham Hotspur, dat derdeklasser Sheffield United treft in de andere halve finale. Sheffield United zorgde in de vorige ronde voor een stunt door Southampton, de club van Ronald Koeman, uit te schakelen.

Op Anfield Road gaven Liverpool en Chelsea elkaar weinig toe. Een benutte strafschop van Eden Hazard bracht de bezoekers op 0-1, een kwartier na de pauze maakte Raheem Sterling gelijk. Hij schoot keurig binnen, op aangeven van Jordan Henderson. Hiermee kreeg Liverpool wat het verdiende, want de nummer twee van vorig seizoen was zeker niet minder dan Chelsea. Steven Gerrard raakte namens de thuisploeg nog de paal.

De return tussen Chelsea en Liverpool in deze halve finale is op dinsdag 27 januari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen