Mechele velt Mechelen, geen speeltijd voor Denswil

20 januari 2015, 23:10

De 'dubbel' behoort nog altijd tot de mogelijkheden voor Club Brugge. De koploper van de Belgische Jupiler League bereikte dinsdag ten koste van KV Mechelen de halve finale van het nationale bekertoernooi. Eenvoudig ging dat niet, pas in de laatste minuut maakte Brandon Mechele de winnende goal.

Mechele kopte in de negentigste minuut van de wedstrijd, op aangeven van Thomas Meunier, de 3-2 binnen. Dit was voor Meunier zijn derde assist van de partij, in de eerste helft bood hij teamgenoot Obbi Oulare al tweemaal de mogelijkheid om te score. Beide keren trok Oulare de stand gelijk, want de bezoekers uit Mechelen waren twee keer op voorsprong gekomen. Na de 2-2 in de 37ste minuut bleven doelpunten uit en een verlenging leek voor de beslissing te moeten zorgen, maar in de laatste minuut bepaalde Mechele anders.

Bij Club Brugge stond voormalig Feyenoorder Ruud Vormer in de basis, de van Ajax overgekomen Stefano Denswil kreeg geen speeltijd. De centrumverdediger bleef negentig minuten op de reservebank.