Wijnaldum: "We lopen hier gewoon een prijs mis"

21 januari 2015, 00:19

PSV leek dit seizoen een stuk stabieler te zijn geworden, maar in de bekerwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade zakte de ploeg uit Eindhoven collectief door de ondergrens. De koploper van de Eredivisie verloor na verlenging met 3-2 van Roda, dat een niveau lager speelt. Aanvoerder Georginio Wijnaldum schaamt zich.

"We lopen hier gewoon een prijs mis en de manier waarop is schandalig", zegt de spelmaker in gesprek met FOX Sports. "We begonnen heel slecht, gaven domme goals weg en dan verlies je de wedstrijd."

PSV oogde ongeïnspireerd en leek te denken dat het wel goed zou komen. "Zo zag het er misschien wel uit ja", geeft Wijnaldum toe. "We waren niet geconcentreerd, speelden veel te slap en wonnen de duels niet. Je moet altijd willen, niet alleen als je achter staat. Waarschijnlijk moeten we daar toch nog een stap in maken."

Ten opzichte van de met 0-1 gewonnen competitiewedstrijd tegen Vitesse, afgelopen weekend, was de basisformatie van PSV in Kerkrade op vijf plaatsen gewijzigd. Onder meer Remko Pasveer, Nicolas Isimat Mirin en Marcel Ritzmaier kregen in het Parkstad Limburg Stadion de kans om zichzelf te laten zien.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen