PSV mogelijk toch transfermarkt op: "Er is iets veranderd"

23 januari 2015, 08:10

PSV onderzoekt toch de mogelijkheden om de selectie nog deze maand te versterken. Aanvankelijk liet de Eindhovense club weten dat het dit seizoen wilde afmaken met de huidige groep, maar de blessure van Florian Jozefzoon heeft de leiding aan het denken gezet. Jozefzoon, een vaste stand-in voor één van de vleugelaanvallers, heeft schade aan zijn kruisband en kan dit seizoen niet meer in actie komen.

Door het wegvallen van Jozefzoon zit coach Phillip Cocu ineens niet heel ruim meer in zijn aanvallende opties, geeft hij aan in De Telegraaf. Hij sluit niet uit dat zijn club actie gaat ondernemen op de transfermarkt. "Het is duidelijk dat er door deze blessure wel iets is veranderd. We moeten kijken hoe we hier nu op inspelen."

Cocu leeft mee met Jozefzoon, die naar verwachting zes tot negen maanden nodig heeft om te herstellen. De oud-speler van Ajax en RKC Waalwijk liep zijn blessure op in de competitiewedstrijd tegen Vitesse (0-1). "Dit is heel triest. Florian is zo'n positieve en hardwerkende jongen", aldus de Eindhovense oefenmeester.

Naast een aanvaller zoekt PSV ook nog een nieuwe keeper, want ook Nigel Bertrams is door een zware blessure voorlopig uit de roulatie. Voor deze vacature klopte de koploper onlangs aan bij Excelsior voor Gino Coutinho, maar de Rotterdammers staan niet te trappelen om hun vaste eerste doelman van de hand te doen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen