Achenteh na 'vernedering': "Leken een stel amateurs"

25 januari 2015, 10:40

Vitesse beleefde zaterdag een verschrikkelijke avond in Friesland. De ploeg van Peter Bosz stond op bezoek bij sc Heerenveen bij rust al met 0-3 achter, en verliet uiteindelijk het veld met een 1-4 nederlaag. Verdediger Rochdi Achenteh stond na afloop van het duel met tranen in zijn ogen de pers te woord. "Inderdaad, ik moet er bijna van huilen. We zijn vernederd hier", zei hij tegen FOX Sports.

"Zij hebben niet de betere spelers, wij maakten individuele fouten. Daarom wint Heerenveen. En dat doet pijn. We leken wel een stel amateurs. We waren kippen zonder koppen en deden maar wat. Dat mag niet gebeuren op dit niveau." Aanvoerder Guram Kashia sluit zich aan bij de woorden van zijn ploeggenoot. "Iedereen moet hiervoor zijn verantwoordelijkheid nemen. Dit heeft niks te maken met de trainer of technische staf. Wij speelden gewoon heel slecht, vooral in verdedigend opzicht. Het was verschrikkelijk."

De captain is niet mals in zijn bewoordingen. "Iedereen moet dit voelen, iedereen die gespeeld heeft. Nogmaals: het was verschrikkelijk. Ook ik was slecht. We hebben spelers met veel kwaliteiten. Maar we gaven nog geen twintig procent van wat we eigenlijk kunnen geven. Het was een totale offday van onze kant", aldus Kashia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen