El Makrini wil beker winnen met Cambuur: "Leeft in de groep"

25 januari 2015, 11:16

Mohamed El Makrini is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen bij SC Cambuur en zou niets liever willen dan afscheid nemen met de KNVB Beker. De aanvoerder, wiens contract na dit seizoen afloopt, zegt dat het winnen van de beker leeft in de spelersgroep.

"We blijven maar geschiedenis schrijven met deze groep. Leuk voor ons en leuk voor de club, hopelijk kunnen we dat nog even doorzetten'', zegt El Makrini tegen het AD. "Iedereen maakt kans, dat is het mooie aan dit bekertoernooi. Hopelijk kunnen wij stunten." Dinsdag komt PEC Zwolle op bezoek in Leeuwarden. We gaan vol voor de winst. Het kan zomaar een heel mooi bekeravontuur worden, we kunnen wéér geschiedenis schrijven met Cambuur. Dat gevoel leeft wel binnen de groep. We zullen tegen PEC, net als zaterdag tegen PSV, twee of drie kansen krijgen. Die moeten er dan wél in. De Kuip is nog ver weg, maar het zou fantastisch zijn als we daar komen."

Kort voor de winterstop won Cambuur in de competitie al met 2-1 van de huidig bekerwinnaar. "PEC weet precies hoe wij voetballen en andersom ook", zegt El Makrini. "Het belooft dus een gelijkopgaande wedstrijd te worden, waarin de beste wint. Hopelijk zijn wij dat.'' De middenvelder is na vier seizoen Cambuur toe aan een nieuwe uitdaging, zo zegt hij zelf. "Ik draai lekker, voetbal goed en voel dat ik klaar ben voor een stap hoger.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen