Inzaghi krijgt nieuwe dreun bij AC Milan: "Een slecht optreden"

25 januari 2015, 11:38

De malaise blijft maar aanhouden bij AC Milan. Zaterdagavond verloor de formatie van trainer Filippo Inzaghi volledig terecht met 3-1 van Lazio Roma, waardoor de de Milanezen al vijf competitieduels zonder overwinning zijn. Bovendien is de ploeg afgezakt naar de teleurstellende tiende positie in de Serie A. Inzaghi geeft toe dat zijn ploeg door de ondergrens zakte in de Italiaanse hoofdstad.

AC Milan kwam al na vier minuten op voorsprong, maar werd daarna van het veld gespeeld door Lazio. Tekenend was het feit dat Milan slechts twee keer op doel schoot in de hele wedstrijd en Lazio maar liefst achttien keer. "Het was een slecht optreden", zegt Inzaghi tegen Sky Sport Italia. "We begonnen nog goed, maar kwamen daarna niet meer onder de druk van Lazio vandaan. Dinsdag krijgen we echter weer de kans om Lazio te verslaan, in de Coppa Italia. Ik geloof erin dat dit team veel beter kan dan we hebben laten zien. We zullen alles moeten geven."

Inzaghi beseft dat AC Milan er momenteel slecht voorstaat. "Enkele weken geleden streden we nog met AS Roma en Napoli om de bovenste plekken, dus ik denk niet dat dit het echte Milan is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen