Pogba leidt Juve langs Chievo, Inter verliest in extremis

25 januari 2015, 17:16

Paul Pogba heeft vanmiddag (zondag) zijn status als toptalent nog maar eens bevestigd. De Franse middenvelder van Juventus brak tegen Chievo na een uur spelen de ban en leidde daarmee de 2-0 zege in. Internazionale ging in eigen stadion teleurstellend met 0-1 onderuit tegen Torino, terwijl Sampdoria en US Palermo in balans waren: 1-1.

De kampioen had het aanvankelijk moeilijk met de laagvlieger, maar Pogba wist na een uur toch te scoren. Dat deed de Fransman op zeer fraaie wijze. De middenvelder knalde na een uitstekende actie hard in de korte hoek raak. Stephan Lichtsteiner besliste het duel in de 73ste minuut door de 2-0 tegen de touwen te werken. Juventus blijft door de zege koploper in de Serie A.

Torino, stadgenoot van Juventus, kon eveneens de drie punten bijschrijven. Het won op gelukkige wijze met 0-1 bij nummer acht Internazionale. Emiliano Moretti was de gevierde man, hij scoorde in blessuretijd de enige treffer.

Sampdoria en Palermo hielden gelijke tred. Eder scoorde in de zesde minuut al de 1-0, maar Franco Vázquez produceerde kort na rust de gelijkmaker. Andrea Fulignati kreeg namens de bezoekers na een uur een rode kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen