Alflen zag evenwichtig duel: "Het ging echt op en neer"

25 januari 2015, 18:24

FC Utrecht kwam tot twee keer toe op achterstand in de uitwedstrijd tegen FC Groningen, maar knokte zich ook tweemaal terug in Euroborg. Na de 1-0 en de 2-1 wisten de Domstedelingen rap de gelijkmaker te vinden, waardoor er uiteindelijk een 2-2 eindstand op het scorebord stond. Trainer Robby Alflen sprak na afloop van een 'prima resultaat'.

"Het is niet makkelijk deze wedstrijd in een paar woorden samen te vatten", concludeert Alflen na afloop van de remise op de website van de opponent. "Toen ik aan mijn teammanager vroeg hoe lang de extra tijd nog zou duren, zei hij anderhalve minuut. Ik heb hem geantwoord dat ik niet wist of ik daar blij mee moest zijn. Hij kon vallen voor Groningen en voor Utrecht", vindt de Utrecht-coach.

Het was volgens Alflen dan ook een zeer gelijkopgaande strijd. "Er was een periode in de eerste helft dat wij Groningen moeilijk tegen konden houden, maar ook een periode in de tweede helft waarin wij duidelijk overwicht hadden. Het spel ging echt op en neer. De kansen en geweldige momenten wisselden elkaar af. Een 2-2 in Groningen is een prima resultaat, maar met die scrimmage zo'n vijf minuten voor tijd hadden we hier nog meer kunnen halen. Aan de andere kant kreeg Groningen ook nog een enorme kans op de winst", weet de keuzeheer van de nummer elf van de Eredivisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen