Verhoek doet oud-werkgever pijn met versierde penalty

25 januari 2015, 18:46

Wanneer je tegen degradatie speelt, dan zit je vaak in de zogenaamde hoek waar de klappen vallen. Dat ondervond ADO Den Haag zondag tegen directe concurrent Go Ahead Eagles. Door een ongelukkige handsbal moest de Residentieclub met tien man verder en kreeg het een strafschop te verwerken. Nadat Go Ahead vlak voor rust het buitenkansje had benut, wist het in de tweede helft de 1-0 voorsprong over de streep te trekken.

Het moment waarop Verhoek zijn oud-werkgever pijn deed voltrok zich in de laatste vijf minuten voor rust, waarin meer gebeurde dan de voorgaande veertig minuten bij elkaar. Eerst was het Kramer die het openingsdoelpunt op zijn schoen had, maar doelman Mickey van der Hart op zijn weg vond. Aan de andere kant wist Verhoek wel van waarde te zijn. Hij schudde twee verdedigers van zich af en zag vervolgens Wormgoor met zijn hand tegen de bal aan glijden. In de ogen van scheidsrechter Ed Janssen voldoende voor een rode kaart en een strafschop, die Jop van der Linden wist te benutten.

Na de rust was het tegenhouden voor ADO en gokken op een tegenaanval. Marnix Kolder had namens de thuisploeg meerde kansen om de wedstrijd in het slot te gooien. Tot tweemaal toe tikte de spits vanaf vijf meter het leder naast. Deniz Türüc was de meest gevaarlijke man aan de kant van de Deventenaren, maar ook hij was niet in staat om de mogelijkheden om te zetten in een doelpunt. Door de nederlaag staat ADO slechts één punt boven de degradatiestreep en heeft Go Ahead weer even wat ruimte om te ademen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen