Verhoek: "Heerlijk om je weer voetballer te voelen"

25 januari 2015, 19:34

Het was een tijdje geleden, maar zondag zagen we hem weer op de Nederlandse velden: Wesley Verhoek. Bij Feyenoord kwam hij niet meer aan spelen toe, dus opteerde de vleugelaanvaller voor een uitleenperiode bij Go Ahead Eagles. In dienst van zijn nieuwe club beleefde hij uitgerekend tegen zijn oud-werkgever ADO Den Haag zijn terugkeer na lange afwezigheid.

In april vorig jaar kwam Verhoek voor de laatste keer in actie in de Eredivisie. Tegen zijn oude liefde ADO kwam hij dus weer eens aan spelen toe. "Dat moest kennelijk zo zijn", sprak hij na afloop van de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. Hij was meteen van waarde voor de Eagles, aangezien hij een strafschop wist te forceren. "Niet alles ging al goed bij mij in deze wedstrijd, maar ik heb zeker een bijdrage kunnen leveren. Het is heerlijk om je weer voetballer te kunnen voelen."

Verhoek werd een kwartier voor tijd vervangen, vanwege lichte hamstringklachten. "Ik ben voor mezelf en voor de club heel blij met deze belangrijke zege", zei de moegestreden vleugelspeler na de 1-0 zege op zijn oude club.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen