Porto schiet zich in eigen voet en verliest bij Marítimo

25 januari 2015, 21:24

FC Porto heeft zondagavond haar tweede verliespartij van het seizoen voorgeschoteld gekregen in de Primeira Liga. De topclub uit de Portugese havenstad liet zich verrassen door Maritimo, de nummer elf van de ranglijst. De nummer twee van de competitie ontbeerde simpelweg effectiviteit in het Estádio dos Barreiros.

Porto kreeg handenvol kansen, maar sprong hier uiterst onzorgvuldig mee om. De thuisploeg creëerde vrijwel niets, maar wist de enige kans die het kreeg wel meteen te verzilveren. Christian Tello (ex-FC Barcelona) was, na de openingsgoal van Bruno Gallo het meest dicht bij de gelijkmaker namens Porto, maar hij raakte het aluminium. Marítimo speelde wegens een rode prent nog een kwartier met tien man, maar dit mocht niet baten voor Porto.

Bruno Martins Indi speelde ruim een uur mee bij Porto en pakte in de eerste helft een gele kaart. Zijn werkgever staat nu zes punten achter op Benfica. De koploper kan haar voorsprong op Martins Indi en co tot negen punten vergroten, als het maandag van Paços de Ferreira wint.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen