Booy: "Rode kaart Wormgoor was het kantelmoment"

25 januari 2015, 22:05

"Het was een wedstrijd waarin voor beide teams veel op het spel stond", sprak Foeke Booy na afloop van de competitiewedstrijd tussen Go Ahead Eagles en ADO Den Haag (1-0 winst). De trainer van Go Ahead gaf daarmee een verklaring voor het feit dat er niet al te best gevoetbald werd in de Adelaarshorst. Des te blijer is Booy met de drie gepakte punten.

"We kwamen er aanvankelijk moeilijk doorheen bij ADO, maar gaven zelf verdedigend ook niets weg", stelt Booy op de officiële website van zijn werkgever. "Door matig uitverdedigen aan onze kant ontstond de kans voor Kramer uit het niets. De rode kaart van Wormgoor was vervolgens het kantelmoment van de wedstrijd", doelt de oefenmeester op de hansbal van de ADO-verdediger in de zestien meter, na een schotje van huurling Wesley Verhoek.

Omdat Go Ahead het naliet om de bevrijdende 2-0 te maken, bleef het spannend in Deventer. "Na rust hadden we het duel binnen twintig minuten al moeten beslissen. Dat deden we niet, waardoor het spannend bleef tot het einde. Met heel veel strijd, passie en beleving - een belangrijke voorwaarde om het verschil te maken - hebben we de wedstrijd over de streep getrokken. Uiteindelijk hebben we terecht gewonnen en daar zijn we ontzettend blij mee", glimlacht Booy.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen