AZ-spits Jóhannsson baalt: "Sluit een transfer niet uit"

28 januari 2015, 08:15

In de bekerwedstrijd tegen FC Twente moest Aron Jóhannsson op de bank beginnen bij AZ. Die rol als reserve viel de Amerikaanse IJslander zwaar en hij speculeerde na afloop van het verloren duel hardop over een mogelijk vertrek uit Alkmaar. Als hij niet voorkomt in de plannen van coach Van den Brom, wil hij weg.

"Het is nog een paar dagen voordat de transfermarkt op slot gaat, ik sluit een transfer niet uit", sprak Jóhannsson voor de camera van RTV Noord-Holland. Op de bank wil de WK-ganger niet zitten. "Ik moet mezelf keihard bewijzen en de trainer laten zien dat ik in de basis hoor. Ik denk dat ik daar goed genoeg voor ben."

Toch benadrukt Jóhannsson, vorig seizoen goed voor zeventien competitiegoals, dat hij niet per se weg hoeft. "Ik heb het naar m'n zin in Alkmaar en wil weer van betekenis zijn voor zijn ploeggenoten en de trainer."

Van den Brom ligt niet wakker van de woorden van Jóhannsson, die tegen FC Twente (3-0 verlies) nog wel als invaller mocht meedoen. "Laat hem maar komen. Ik hoor het wel", sprak de oefenmeester gelaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen