NAC heeft 'gretige verdediger en modelprof' Ligeon binnen

28 januari 2015, 10:06

Ruben Ligeon maakt het seizoen definitief af bij NAC Breda. Beide clubs bevestigen dat de rechtsback van Ajax het seizoen op huurbasis afmaakt in het Rat Verlegh Stadion. In Amsterdam kwam Ligeon dit seizoen niet aan spelen toe in het eerste elftal, Ricardo van Rhijn krijgt van coach Frank de Boer de voorkeur.

NAC Breda meldt dat de komst van Ligeon financieel mogelijk geworden is door het vertrek van spits Stipe Perica. Eerder deze transferperiode haalde de ploeg al verdedigers Dirk Marcellis en Menno Koch en aanvaller Guyon Fernandez binnen, bovendien kwam in de persoon van Robert Maaskant een nieuwe hoofdcoach.

Ligeon traint vandaag (woensdag) al voor de eerste keer mee bij NAC Breda. Technisch directeur Graeme Rutjes is blij met de komst van de Ajacied, die dit seizoen vooral met de beloftenploeg in de Jupiler League speelde. "Wij hebben ons de afgelopen weken georienteerd op versterkingen op de backpositie. Ligeon is een gretige verdediger en een modelprof. NAC gaat veel plezier aan hem beleven", stelt hij op de clubsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen