PEC Zwolle: "We gaan Lukoki vragen hoe het zit"

29 januari 2015, 09:44

Met drie doelpunten in de laatste drie wedstrijden gaat het sportief gezien de laatste tijd van een leiden dakje bij Jody Lukoki. De vleugelaanvaller van PEC Zwolle is deze week echter op negatieve wijze in het nieuws gekomen. Hij wordt door de officier van justitie beschuldigd van heling. Hij zou een horloge ter waarde van tienduizenden euro's voor een niet al te hoog bedrag hebben gekocht.

PEC Zwolle weet nog niet wat het gaat doen met de situatie rond Lukoki. "We gaan dit de komende dagen oppakken en Jody vragen hoe het zit", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp in De Telegraaf. "Het is op dit moment niet fair naar Jody om hier iets van te vinden",vervolgt hij. Het is de tweede keer dat een PEC Zwolle-speler in aanraking komt met justitie. Eerder kwam Jesper Drost op deze manier in het nieuws, omdat hij twee mannen zou hebben aangereden.

De 22-jarige Lukoki zou 12.000 euro aan ene Dustin B. hebben betaald voor een Audemars Piquet-horloge. De marktwaarde van het klokje ligt echter veel hoger. Het Openbaar Ministerie stelt zodoende dat Lukoki had kunnen weten dat het horloge gestolen was. De rechtszaak dient volgende week woensdag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen