Spits Destro moet AC Milan omhoog helpen

29 januari 2015, 11:23

AC Milan doet er alles aan om de zwalkende selectie in deze laatste dagen van de transferperiode van een kwaliteitsimpuls te voorzien. Na verdediger Salvatore Bocchetti komt ook spits Mattia Destro naar San Siro, meldt onder meer de Gazzetta dello Sport. De Italiaans international komt over van AS Roma.

Volgens de sportkrant hebben alle partijen overeenstemming bereikt over de transfer van Destro. De overgang kan later vandaag (donderdag), na een medische keuring in Milaan, definitief worden afgerond.

Voor de 23-jarige Destro betekent zijn overstap naar AC Milan een terugkeer naar Milaan en het San Siro, want hij stond eerder jaren onder contract bij stadgenoot Inter. Via Genoa en Siena kwam de aanvaller in 2012 bij Roma terecht, maar bij die club kon hij dit seizoen niet rekenen op een vaste basisplaats.

Destro kwam tot dusver acht keer uit voor de nationale ploeg van Italië. De spits behoorde tot de voorlopige selecties voor het EK 2012 en WK 2014, maar viel voor beide toernooien net buiten de boot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen