NAC laat Vermeer vertrekken en verhuurt El Allouchi

30 januari 2015, 17:03

Vinnie Vermeer en Mounir El Allouchi zijn de tweede seizoenshelft niet meer in Breda te bewonderen. Vermeer neemt afscheid van NAC Breda om een avontuur in Ecuador aan te gaan, El Allouchi maakt op huurbasis de overstap naar Helmond Sport. Dat melden de Bredanaars via de officiële kanalen.

Vermeer, die vanaf het begin van het seizoen op amateurbasis bij NAC speelde, heeft een contract getekend bij Deportivo Azogues, dat op het hoogste niveau in Ecuador acteert. Hij komt uit de jeugdacademie van PSV en kwam via FC Eindhoven bij NAC terecht. Hij zat daar dit seizoen vier keer in de wedstrijdselectie, maar van een debuut kwam het niet. "Het is jammer dat ik uiteindelijk nooit mijn debuut heb mogen maken voor NAC. Ik kijk echter terug op een hele mooie tijd en zal het warme onthaal hier niet snel vergeten", aldus de jonge middenvelder.

El Allouchi wordt dus uitgeleend aan Helmond Sport. De middenvelder ligt nog tot medio 2017 vast bij NAC. Hij kwam dit seizoen in competitieverband twee keer in actie in de Bredase hoofdmacht, tegen FC Utrecht en AZ. "Voor Mounir is het belangrijk dat hij vlieguren maakt. Bij Helmond Sport kan hij de rest van het seizoen op niveau minuten maken en de komende anderhalve seizoen werken aan zijn ontwikkeling. Wij wensen hem uiteraard veel succes in Helmond", zegt technisch directeur Graeme Rutjes over de verhuur van El Allouchi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen