"We kunnen in Eindhoven voor een stunt zorgen"

30 januari 2015, 17:10

Willem II is bezig aan een uitstekend seizoen en de nummer tien van de Eredivisie hoopt dat te bevestigen in de uitwedstrijd tegen PSV. De Tricolores gaan vol voor een goed resultaat tegen de koploper. Verdediger Frank van der Struijk haalt inspiratie uit de uitoverwinning op Feyenoord (1-2) van eerder dit seizoen. "Dat deze ploeg tot verrassende dingen in staat is, heb je kunnen zien in de wedstrijd in de Kuip. Ik zeg dat we in Eindhoven ook voor zo'n stunt kunnen zorgen."

De Tilburgers vinden het doel de afgelopen tijd niet al te gemakkelijk. Desalniettemin heeft Van der Struijk veel vertrouwen. "We hebben een team dat durft te voetballen en dat kansen creëert. Dat er de afgelopen tijd wat minder wordt gescoord is geen obsessie voor ons. Die doelpunten komen vanzelf weer. We moeten ons pas druk gaan maken als we geen kansen meer creëren. Ook tegen PSV zullen we kansen krijgen: ze laten je voetballen. Maar daar zit ook het gevaar. PSV is erg snel in de counter en hebben veel snelheid voorin. Het is wel een lastige ploeg met heel veel kwaliteit. Het zijn allemaal goede spelers; ze staan niet voor niets eerste", aldus de back.

Het is al meer dan dertig jaar geleden dat Willem II wist te winnen in Eindhoven. Toch geloof Van der Strijk in de kansen van de promovendus. "We moeten wel heel geconcentreerd spelen en niets weggeven. Wij hebben dit seizoen laten zien dat we overal kunnen voetballen en kansen creëren. Voetballend hebben we voor niemand echt onder gedaan, sterker nog, in de meeste gevallen zijn we voetballend de betere geweest. En zeker als je zoals als wij dúrft te voetballen, krijg je iedere wedstrijd weer kansen", weet de vleugelverdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen