Utrecht wil 'vervelende week' afsluiten met zege op Zwolle

31 januari 2015, 14:56

FC Utrecht heeft wel eens een rustigere voorbereiding beleefd op een competitieduel. Deze week werd er ingebroken in stadion Galgenwaard en werd er geld gestolen. Op de training was er ruzie tussen Anouar Kali en Kristoffer Peterson, die een gebroken kaak aan het incident overhield. Trainer Rob Alflen baalt van de roerige week, maar hoopt zondag met een zege op PEC Zwolle het positief af te sluiten.

"Het was alles bij elkaar een heel vervelende week", zegt Alflen op het digitale huis van zijn club. "Een knokpartijtje op de training, dat komt vaker voor; overal. Maar de afloop zoals die deze week hier was, die was extreem. En dan de situatie op het stadion. Dat raakt alle betrokkenen, dat voel ík ook."

Met PEC Zwolle krijgt het een lastige tegenstander op bezoek. "Ze zitten al heel lang in een goede flow in Zwolle", weet Alflen. "Het gevoel daar is ongetwijfeld goed, ook na de bekerwinst op SC Cambuur van deze week. Maar tegelijkertijd vind ik: zij zijn écht niet beter dan wij."

"Ons staat maar één ding te doen en dat is zondag de drie punten pakken. Niet alleen omdat we een thuiswedstrijd spelen en voor de fans willen winnen, maar omdat de hele club dat nu zó ongelooflijk goed kan gebruiken. Dat besef is er altijd bij de staf, bij de spelers. Maar nu zéker", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen