"Veel vertrouwen in Nederlands succes op WK"

Ger
14 mei 2006, 15:48

De bezoekers van FCUpdate.nl verwachten dat Oranje hoge ogen gaat gooien op het komende WK. Hoewel de ploeg van bondscoach Marco van Basten zit ingedeeld in een lastige poule met Argentinië, Ivoorkust en Servië-Montenegro, is Nederland volgens een overgrote meerderheid van de stemmers in staat om ver te reiken op het mondiale eindtoernooi.

Het vertrouwen spreekt uit de einduitslag van de poll die afgelopen week op deze site stond. Slechts dertien procent van de bezoekers denkt dat de Oranje-internationals na de poulefase uitgespeeld zijn. Een kleiner percentage (acht procent) ziet Nederland het toernooi verlaten na de achtste finale. 

Marco van Basten

Marco van Basten

Tot slot de laatste belangrijke uitslagen: negen procent ziet Nederland als verliezend finalist naar huis gaan, liefst 28 procent stelt dat de equipe van Van Basten de wereldtitel grijpt. In totaal denkt dus 37 procent van de bezoekers dat Oranje de finale in Berlijn bereikt.

Hoewel de buitenwacht Nederland niet bij de topfavorieten voor het WK plaatst, blijkt uit de poll dat de verwachtingen bij de fans onverminderd hoog zijn. Aan Van Basten en zijn ploeg de taak om de critici een maand lang te verrassen. Op de avond van 9 juli weten we de definitieve afloop.  

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen