Rusnák scoort prachtig: "Bewust schot op doel"

Ger
1 februari 2015, 09:52

Albert Rusnák zorgde in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles voor de prachtige openingstreffer van FC Groningen. De vleugelspeler verschalkte keeper Mickey van der Hart met een boogbal van een meter of dertig. Na afloop van het duel bevestigde Rusnák dat zijn doelpunt een bewust schot op het doel was.

"Ik zocht Michael de Leeuw om een voorzet te geven, maar zag hem een beweging maken en daardoor veranderde ik op het laatste moment mijn keuze. Natuurlijk komt er wel een beetje geluk bij kijken, maar het was een bewust schot op het doel", aldus Rusnák (20) op de website van FC Groningen. Het was zijn eerste treffer in dienst van de noorderlingen. Tjaronn Chery bepaalde de eindstand in de tweede helft op 2-0.

"Het is fijn dat we thuis de drie punten hebben kunnen houden", zegt Rusnák. "Mijn doelpunt betekende de 1-0 en was dus belangrijk. Het gaf het team meer rust. We kregen afgelopen woensdag een boost van de bekerwinst en het bereiken van de halve finales, daarom was het belangrijk dat goede gevoel vast te houden. Ik speel hier net een maand, maar het team begint steeds beter aan elkaar te wennen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen