Utrecht stalt Spaans jeugdinternational bij Achilles'29

2 februari 2015, 17:49

Fernando Quesada maakt het seizoen af bij Achilles '29. FC Utrecht maakt via de officiële kanalen bekend dat de 21-jarige jeugdinternational van Spanje verhuurd wordt aan de club uit de Jupiler League. De middenvelder werd vorig jaar winter door de Domstedelingen overgenomen van FC Barcelona.

Quesada speelde vorig seizoen drie duels voor de hoofdmacht van Utrecht, maar kwam daar dit seizoen nog niet in actie. "Het maken van vlieguren is zeer voornaam voor Fernando op dit moment", aldus manager spelerszaken en scouting Edwin de Kruijff. "Daarom is het goed dat hij daarop nu een goed uitzicht heeft bij Achilles '29. Bij FC Utrecht was het perspectief op speelminuten voor Fernando dit seizoen zeer beperkt. Desalniettemin hebben wij vertrouwen in de kwaliteiten én de potentie van Fernando. Daarom was een tijdelijke overgang naar een andere ploeg voor zowel hem als FC Utrecht op dit moment het beste."

De Spanjaard is vijfde spelers die door Utrecht verhuurd wordt. Ook de spelers Sean Klaiber (FC Dordrecht), Leon de Kogel (Almere City FC), Elroy Pappot (Fortuna Sittard), Adam Sarota (Brisbane Roar, Australië) en Kenny Teijsse (Sparta Rotterdam) zijn momenteel uitgeleend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen